BLACK JACK - sapun s medicinskim ugljenom

BLACK JACK – SAPUN S MEDICINSKIM UGLJENOM

 

Posebno dizajniran za masnu kožu te probleme s aknama i miteserima.

Apsorbira teške metale kao što je olovo, uklanja miris s kože nakon sportskih aktivnosti kao što su trčanje, vožnja bicikla, ples, ili odlazak u teretanu.

Djelule antibakterijski, antivirusno i protiv gljivica.

Ručno rađen sapun za aktivnu i sportsku kožu.

SASTAV:
Ulje  masline, kokosa,  ricinusa, badema, hidrolat lavanda,  natrijev hidroksid , medicinski ugljen, zelena glina, eterično ulje čajevca, limuna.

 

Medicinski ugljen je prirodan sastojak koji se koristi za dubinsko čišćenje lica, izvlači nečistoću iz samih pora te uklanja mrtvu stanice kože, izvlači mitesere, snažan je detoksikans, dubinski čisti višak sebuma.

Eterično ulje čajevca posjeduje antivirusna, antibakterijska i antifungalna svojstva koja se odnose na velik broj virusa, bakterija i gljivica.

Zelena glina najčešće namijenjena masnoj koži jer uklanja višak masnoće, ima protuupalno djelovanje te pomlađuje kožu zbog poticanja kolagena i elastina.

 

NAŠI SAPUNI NE SADRŽE PALMINO ULJE NITI PALMINU MAST.
PALMINO ULJE NAJJEFTINIJE JE NA TRŽIŠTU I PRISUTNO JE U GOTOVO 100% PRIZVODA, ALI NE I U NAŠIMA. NA TAJ NAČIN POMAŽEMO OČUVANJU PRAŠUMA.

 

PAKIRANJE:
120-130 grama (Zbog ručne izrade, moguće su varijacije u gramaži sapuna).

 

SAVJET:
Budući da su naši sapuni dosta veliki, prerežite ih na pola. Na taj način lakše ćete ih primjenjivati, a i duže će trajati. 

 

 

EUR6.80
Kataloška ozn. 0056
Brzi pogled

Filter po cijenama


0 1000 EUR0.00 Do EUR1000.00

Filter po kategorijama

Bavimo se uzgojem i obradom ljekovitog bilja

naša obitelj za vašu obitelj!

Image
Image
Image
Bakina riznica ljepote - O nama