Ruža - raskošna krema

Ruža - raskošna krema

120.00HRK
Kataloška ozn.: 0025

RUŽA – RASKOŠNA KREMA

Proteklih par godina, smilje je postalo veliki trend u preparativnoj kozmetici. Naravno to nije bez razloga, no ne smijemo zaboraviti i našu ljepoticu, ružu, koja je bila uz nas i prije nego što je smilje postalo tako popularno.
Ruža je s jedne strane vrlo nježna, a s druge strane dovoljno jaka da hidratizira Vašu suhu kožu.
Ovo je noćna krema, bogata uljima, koja se obično nanosi prije spavanja kako bi tokom noći hranila i regenerirala Vašu kožu.

 Namjenjena je svima koji imaju suhu i osjetljivu kožu lica bez obzira na životnu dob .

SASTAV: Ulje makadamije, ulje koštica marelice, hidrolat ruže.

Ulje koštica marelice proizvedeno hladnim prešanjem sjemenki, bogato je vitaminima A i E, te drugim esencijalnim masnim kiselinama. Djeluje protuupalno i blagotvorno na Vašoj koži.

Ulje makadamije brzoupijajuće je ulje koje sadrži vitamine E i A te skvalen, koji služi za sintezu vitamina D i štiti od UV zraka. Izrazito njeguje zrelu kožu, štiti lipidne stanice od oksidacije i odlično djeluje protiv starenja; vraća vlažnost slojevima epiderme i idealna je za njegu zrele i suhe kože.
U niti jednom našem proizvodu ne koristi se voda, već isključivo hidrolati bilja koje sami uzgajamo. Hidrolat ili cvjetna vodica ružinih latica odličan je ovlaživač i koristi se za njegu svih tipova kože kojima nedostaje vlage. Osvaja svojim mirisom koji Vam daje osjećaj svejžine.

PRIMJENA: NANOSITI NA KOŽU POSLIJE UMIVANJA LICA, JEDNOM ILI VIŠE PUTA DNEVNO.

 

PAKIRANJE/CIJENA = 50 ML/ 120 KN.

Bavimo se uzgojem i obradom ljekovitog bilja

NAŠA OBITELJ ZA VAŠU OBITELJ!

Novosti direktno na vaš mail!